Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΗΛΙΓΑΔΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αλεξάνδρα ενσαρκώνει μια ζωή αφιερωμένη στην αρμονική σύγκλιση της αρχιτεκτονικής, της ποίησης και του σχεδιασμού. H εκπαίδευση στην Αρχιτεκτονική, στον Αειφόρο Ενεργειακό Σχεδιασμό, στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων, στο Μarketing και στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων [MSc] την κινητοποιούν να ασχολείται με πολυποίκιλα αρχιτεκτονικά έργα, έργα αρχιτεκτονικής τοπίου και πολιτισμού στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελλάδα, που απηχούν την αφοσίωσή της στην έννοια της κοινότητας και τη σημασία του δημόσιου χώρου. Το 2018 σχημάτισε την ομάδα «Αστικά Κοινά», μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις κοινότητες να διαμορφώνουν συμμετοχικά τους δημόσιους χώρους. Τροφοδοτώντας την ενεργό συμμετοχή του πολίτη και προωθώντας τη βιωσιμότητα, αυτή η προσπάθεια θέτει τα ηνία της αλλαγής στα χέρια εκείνων που κατοικούν και αγαπούν αυτούς τους χώρους.Το 2022, ιδρύει τις «11 Modern Muses», μια διασταύρωση μεταξύ ενός ελληνικού καλλιτεχνικού ατελιέ και ενός αρχιτεκτονικού στούντιο με έδρα την Πάτρα που διαμορφώνει εκλεκτικές συλλογές τέχνης, ποίησης, οργάνωσης και ευεξίας. Για την Αλεξάνδρα, η αρχιτεκτονική είναι κάτι περισσότερο από ένα επάγγελμα, είναι μια πρακτική τέχνης που εξυπηρετεί τους ανθρώπους καθημερινά. Η ανθρωπαγωγική εκπαίδευση των νέων αποτελεί προτεραιότητα της και γι’ αυτό πιστοποιήθηκε ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων προσφέροντας μεταμορφωτικά μαθήματα εσωτερικού σχεδιασμού και βιωσιμότητας, ενισχύοντας μια κοινότητα αφιερωμένη σε αισθητικά ευχάριστους και περιβαλλοντικά συνειδητούς χώρους.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
PLACEMAKING
SOCIAL MARKETING
ΠΟΙΗΣΗ
VISUAL DESIGN
ΑΧΑΪΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΗΛΙΓΑΔΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΗΛΙΓΑΔΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.