Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΑΤΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αργυρώ έχει μια εκτεταμένη εμπειρία 20 ετών στο σχεδιασμό και τη διοργάνωση πολιτιστικών πρότζεκτ για τουριστικούς προορισμούς, σημαντικά ελληνικά φεστιβάλ και διεθνείς οργανισμούς. Το 2014, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την υποστήριξη της δημιουργικής κοινότητας με συμμετοχικές πρακτικές, το FEAST Greece. Σήμερα, το FEAST λειτουργεί ως μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα που βοηθά του δημιουργούς να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους μέσω ενός προγράμματος εξατομικευμένης υποστήριξης.

Υποστηρίζει με σθένος την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στη δημόσια ζωή και έχει ασχοληθεί κατά καιρούς στο παρελθόν είτε ως συντονίστρια ή μέντορας και σύμβουλος στην ανάπτυξη προγραμμάτων και εργαστηρίων με σκοπό την ανάπτυξη της συλλογικής επίδρασης των πολιτών μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δράσης της: υπήρξε μέλος ομάδας Resilient Thessaloniki, η οποία εφάρμοσε το διεθνές πρόγραμμα 100 Resilient Cities του Rockefeller Foundation με το οποίο υποστηρίχθηκαν 100 πόλεις σε όλο τον κόσμο να γίνουν πιο ανθεκτικές στις φυσικές καταστροφές και τις κοινωνικές και οικονομικές πιέσεις. Επίσης, ανέπτυξε 2 προγράμματα που παρουσιάστηκαν στα American Tech Labs σε τέσσερις Δημοτικές Βιβλιοθήκες στην Ελλάδα, το Active Communities Tools και το CrowdfundABLE.

Σήμερα συντονίζει τη Συμμαχία Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, ένα δίκτυο που αποτελείται από περισσότερους από 25 οργανισμούς και προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσω καινοτόμων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και διατομεακών συνεργασιών.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
DESIGN
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΑΤΑ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΑΤΑ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.