Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έζησε και στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Βερολίνο. Η διάθεση για δημιουργικότητα την οδήγησαν σε σπουδές αρχιτεκτονικής ενώ της αρέσει να εξερευνά το σώμα και την κίνηση μέσα από τον χορό, τα ακροβατικά, την αναρρίχηση. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές επικεντρώθηκαν στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στον τομέα του Αειφορικού και Κοινωνικού Σχεδιασμού, για την αναζήτηση εργαλείων βιώσιμου σχεδιασμού. Έχει εργαστεί σε διαφορετικά πεδία, όπως κατασκευαστικό γραφείο, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, πολιτιστική διαχείριση και δραστηριότητες με παιδιά. Συνδυάζοντας την αντίληψή της για τον χώρο και την εμπειρία της κίνησης αναζητά τρόπους να διερευνήσει το αστικό περιβάλλον σαν σκηνικό και αφορμή για συλλογική έκφραση.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΤΣΙΡΚΟ
ΤΕΧΝΗ
DESIGN
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ

Δεν βρέθηκαν σχετικά έργα.
ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.