Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΣΑΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι ηθοποιός και artistic project manager. Από το 2000 ζει μόνιμα και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι αναπληρώτρια διαχειρίστρια της Α.Μ.Κ.Ε. ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, η οποία οργανώνει κάθε είδους εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην καλλιέργεια και την ενδυνάμωση των ανθρώπων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο στην κοινότητα, οργανώνοντας διάφορες συμμετοχικές δράσεις, όπως το Adeste Festival (για την κοινωνική και συναισθηματική απομόνωση), το Care Stories (για την ενδυνάμωση των ηλικιωμένων που ζουν στην περιφέρεια), κ.ά. Ως project manager έχει υλοποιήσει προγράμματα του Creative Europe, Erasmus+, Europe For Citizens. Είναι απόφοιτος του Alumni Bosch Network και ιδρυτικό μέλος του σωματείου Culture For Change.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
COMMUNITY PROJECTS
ΚΡΗΤΗ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΣΑΚΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΣΑΚΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.