Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΔΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ευαγγελία Πελεντρίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: MA in Museum Studies (University of Leicester) και MA in Heritage Management (University of Kent/ ΟΠΑ).Από το 2007 συνεργάζεται με Μουσεία και Πολιτιστικούς Οργανισμούς και έχει χρόνια εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και βιωματικών εικαστικών εργαστηρίων. Κατά καιρούς έχει προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακών γραφικών και μετάσχει στη συγγραφή κειμένων για συσκευές αυτοματοποιημένης ξενάγησης. Μεγάλη της αδυναμία είναι τα συμμετοχικά κοινωνικο-πολιτιστικά έργα σε διεθνές περιβάλλον, όπως το MemoArt Project και το Mardin Pasaji και τα πολιτιστικά παιχνίδια μυστηρίου, όπως τα escape rooms σε μουσεία.   Έχει πάρει μέρος σε πληθώρα συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό είτε ως εισηγήτρια είτε ως συμμετέχουσα. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ), απόφοιτος του Bosch Alumni Network και ιδρυτικό μέλος του Culture for Change.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΘΗΝΑ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΟΥΣΕΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΔΟΥ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΔΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.