Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

FIONA BAKAS

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Fiona Eva Bakas, PhD (Πανεπιστήμιο Otago, 2015), είναι ερευνήτρια τουρισμού με διεθνής διδακτική εμπειρία και πάνω από 20 χρόνια εταιρικής και ακαδημαϊκής εργασίας εμπειρία. Έχοντας ολοκληρώσει δύο μεταδιδακτορικά (2014-2020), είναι σήμερα λέκτορας τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Lusófona και στο IGOT, στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, στην Πορτογαλία. Η Φιόνα είναι συνεργαζόμενη ερευνήτρια στο παρατηρητήριο δημιουργικού τουρισμού CREATOUR Observatório και στο Deree -The American College of Greece και συνεργαζόμενο μέλος της ΜΚΟ Equality in Tourism (Ισότητα στον Τουρισμό). Ερευνητικά ενδιαφέροντα: φεστιβάλ-καρναβάλια, το φύλο στην τουριστική εργασία, βιώσιμος τουρισμός, περιθωριοποιημένες περιοχές, γυναικεία επιχειρηματικότητα, ποιοτικές μεθόδους έρευνας, και δημιουργικό τουρισμό (πολιτισμός+τουρισμός+τοπική ανάπτυξη).

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΕΜΦΥΛΟ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ FIONA BAKAS

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ FIONA BAKAS

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.