Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Φωτεινή Παπαχατζή είναι πολιτιστική διαχειρίστρια, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και εικαστικός με μέσο την φωτογραφία. Είναι μέλος του Bosch Alumni Network, του δικτύου Culture for Change,  υπότροφος πολιτιστική διαχειρίστρια και καλλιτέχνης του Tandem Cultural Managers Exchange Turkey (2015) και υπότροφος του προγράμματος START Create Cultural Change (2016). Σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά και κοινωνικο-πολιτιστικά εγχειρήματα μέσω ευρωπαϊκών κα άλλων προγραμμάτων με έδρα στην Περιφέρεια και σε συνεργασίες με την CulturePolis (2007-2016), τo Photometria International Photography Festival (2013-2015), με την AMAKA (2017-2022), το Preveza Jazz Festival (2018-2023), τις Γιορτές Ρόκκας (2019-2023), το Akropoditi Dancefest (2023), το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, την Άρσις ΜΚΟ, την Kinetika (www.kinetika.co.uk) (2002-2004), και με την Artifactory από το 2017 στην οποία είναι ιδρυτικό μέλος. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master στην Διαχείριση των Τεχνών και την Πολιτιστική Διαχείριση, City University of London (2001) και είναι πτυχιούχος του τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του ΕΑΠ (2016). Κατέχει πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων και διδακτική εμπειρία σε προγράμματα μη Τυπικής Εκπαίδευσης – Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων (2008-2021) και σε φωτογραφικές ομάδες της Περιφέρειας. Από το 2016 οργανώνει το εγχείρημα “Postcards from home”, διδάσκει και επιμελείται το ομώνυμο εργαστήριο σε συνεργασία με φωτογράφους, επιμελητές, ερευνητές και Ιδρύματα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έχει επιμεληθεί συμμετοχές Ελλήνων φωτογράφων και έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικές εκθέσεις και Μπιενάλε στη Νέα Υόρκη, Κούβα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Ρωσία και Κροατία. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως Promoter της συναυλίας του Steve Wynn στην Ήπειρο και ως Promoter της Cristina Vilallonga (Half Note jazz Club, 2007. ‘Τα ταγκό της Επιστροφής’, 3ο Φεστιβάλ ‘Μουσικοί του Κόσμου’ Δήμου Πρέβεζας. 2003 , ‘Tangos de Ida y Vuelta’ για το Tango Duo Christina Vilallonga and Gustavo Beytelmann, μέλη των Gotan Project, στο Ronnie Scotts Club, Frith St., London, 2003).

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
VISUAL ARTS
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΜΗ ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.