Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Σπούδασα Ιταλική Γλώσσα & Φιλολογία στο ΕΚΠΑ, απέκτησα μεταπτυχιακό στη Διερμηνεία Συνεδρίων από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου (EN & FR > GR) και έχω επίσης επαγγελματικό δίπλωμα στο Digital Marketing από το Alba Graduate Business School.Είμαι COO της MENTOR, μιας επιτυχημένης εταιρείας που συνίδρυσα το 2014, η οποία παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες πολιτιστικής παραγωγής και διαχείρισης. Η MENTOR επενδύει στην ανάπτυξη συνεργειών με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επαγγελματίες του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα, καθώς και με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Είμαι επίσης συνιδρυτής της CHORUS, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών, προωθεί τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υπερασπίζεται τα ανθρωπιστικά ιδανικά μέσω της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Το Study Abroad in Greece (SAiG) είναι μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της CHORUS, μέσω της οποίας διεθνείς φοιτητές συμμετέχουν σε εξειδικευμένα προγράμματα ακαδημαϊκού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. Συνοψίζοντας, είμαι ένας Χιώτης, που εργάζεται και αναπτύσσεται στο πεδίο του πολιτισμού ως creative producer, με αλλεργία στις προκαταλήψεις, τον φανατισμό, τη σωματική και λεκτική κακοποίηση οποιουδήποτε πλάσματος, και που επίσης πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη των κοινωνικά ενεργών ανθρώπων να επηρεάζουν θετικά την αλλαγή στον κόσμο μέσω των λόγων, των πράξεων, των πεποιθήσεων και των αντιλήψεών τους.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.