Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Σπούδασα πολιτική επιστήμη και ιστορία στο Πάντειο και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Γερμανία και τις διδακτορικές στην Αγγλία. Η διδακτορική μου έρευνα εστίασε στο καθεστώς δημόσιας λογοδοσίας στη μετα-σοσιαλιστική Σερβία έχοντας ως παράδειγμα τους θεσμούς του συνηγόρου του πολίτη και βασιζόμενη στη θεωρία των δικτύων. Το 2014-15 συμμετείχα στο πρόγραμμα του Ιδρύματος Bosch "Europa gestalten - politische Bildung in Aktion" με θέμα την πολιτειακή παιδεία. Από το 2015 εργάζομαι στο μορφωτικό/πολιτιστικό τμήμα της γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ως project manager. Μιλάω αγγλικά, γερμανικά, λίγα σερβικά και ακόμα λιγότερα γαλλικά.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΚΟΜΒΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΕΡΕΥΝΑ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ

Δεν βρέθηκαν σχετικά έργα.
ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.