Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιώργος Σάρλης είναι Πολιτιστικός Διαχειριστής ΜSc, Διεθνολόγος ΜΑ και σύμβουλος Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2018, είναι συνιδρυτής του MOSAIC // CULTURE & CREATIVITY, ενός οργανισμού που ενθαρρύνει την πολιτιστική και κοινωνική καινοτομία, υποστηρίζει τη δημιουργική επιχειρηματικότητα και ενεργοποιεί τις αναπτυξιακές δυνατότητες των πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών. Το 2013 ιδρύει στο Λονδίνο όπου και διέμενε, την SYNERGY EUROPEAN CONSULTING LTD η οποία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ανάπτυξη και διαχείριση έργων και συμβουλευτική σε θέματα στρατηγικής και πολιτικής, ενώ από το 2022 μεταφέρθηκε και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Από το 2015 έως το 2016 διετέλεσε Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 του Δήμου της Λάρισας. Σήμερα ανήκει στην ομάδα εμπειρογνωμόνων που παρέχουν υπηρεσίες στις επερχόμενες Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης (ECOC) μέσω της πρωτοβουλίας ‘Capacity Building for European Capitals of Culture’ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδεύτηκε στο αντικείμενο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αναπτυσσόμενες Χώρες, ενώ έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΑΧΑΪΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΗΣ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΛΗΣ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.