Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιώργος Στυλ, ασχολείται για πάνω από 10 χρόνια με τη σκηνοθεσία, το performing/υποκριτική, τη συγγραφή σεναρίων, τη φωτογραφία, τον προγραμματισμό και πιο πρόσφατα με την ψυχοθεραπεία, τη δημιουργία ασφαλών/συμπεριληπτικών χώρων και την εκπαίδευση καλλιτεχνών. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και έχει δημιουργήσει δύο τεχνικές καλλιτεχνικής έκρασης, το ΥΟ (Why? Ohhh) και το Improv-acting. Ίδρυσε τις καλλιτεχνικές ομάδες Inside Spaceman, Καλειδοσκόπιο 4, Εκ παραδρομής, Gallactica, Why not? και Κυνιcς και έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Πολλές φορές δημιουργεί δικά του πρωτότυπα έργα σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες. Ως Καλλιτεχνικός Συνεργάτης της διεθνούς καλλιτεχνικής ομάδας Duende, δημιουργεί έργα με σκοπό τη σύνθεση και συνομιλία του σύγχρονου τρόπου ζωής, της τεχνολογίας και των βαθιά ριζωμένων ανθρώπινων επιθυμιών, προσπαθώντας να αναδείξει το αυθεντικό μας πρόσωπο, σε αντιδιαστολή με αυτό που νομίζουμε πως θέλουμε να γίνουμε. Προσπαθεί να ενσωματώνει συνεχώς νέες προοπτικές, μεθόδους καλλιτεχνικής έκφρασης και να επεκτείνει τις δικές του ικανότητες και αντιληπτικές διαδικασίες.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
PERFORMING ARTS
ΣΥΓΓΡΑΦΗ
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.