Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΝΑΦΑΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κατερίνα Γναφάκη είναι πολιτιστική διαχειρίστρια και ανεξάρτητη επιμελήτρια .Ως επαγγελματίας στον τομέα των τεχνών έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στην υλοποίηση εκθέσεων σύγχρονης τέχνης, όπως η Μπιενάλε του Βερολίνου, η documenta14 και η Μπιενάλε της Αθήνας. Ως υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων, έχει διευθύνει ένα ευρύ φάσμα δημόσιων προγραμμάτων σε πρακτικές που σχετίζονται με τη μουσική και τον ήχο και έχει συνεργαστεί με φορείς και φεστιβάλ όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (GR), Akademie der Kunste (DE), Ars Electronica (AU), Heroines of Sound (DE), Fête de la Musique (GR), transmediale festival for art and digital culture (DE), Onassis STEGI (GR) και Impakt Festival (NL). Την περίοδο 2020-2021 επιμελήθηκε τον προγραμματισμό ηχητικών δρωμένων στο Centrum, έναν χώρο σύγχρονης τέχνης στο Βερολίνο. Μεταξύ 2020-2022 εργάστηκε ως υπεύθυνη για την οργάνωση εκθέσεων της Tactical Tech και συνεργάστηκε με τους οργανισμούς HAU Hebbel am Ufer (DE), Deutsches Technikmuseum (DE), MOD (AU) και OBA Oosterdok (NL) για διάφορες εκθέσεις. Από το 2019-2024  ήταν Υπεύθυνη Διαχείρισης Έργου στο Nature Loves Courage, ενός boutique festival και προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών για πειραματική club μουσική στην Κρήτη. Είναι υπότροφος του ακαδημαϊκού προγράμματος Art and Curatorial Practice από το New Centre for Research and Practice για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΗΧΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΝΑΦΑΚΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΝΑΦΑΚΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.