Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κωνσταντίνα Αγγελέτου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκόπελο.Είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού Πολιτιστική Διαχείριση: Θέατρο, Μουσική και Χορός του Universidad Complutense της Μαδρίτης, όπου υπήρξε υπότροφος του ICCMU. Το πρώτο της πτυχίο ήταν από τη  σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, με ειδίκευση στο Marketing και τις Διεθνείς Σχέσεις.Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται εποχιακά σε τουριστικές επιχειρήσεις ενώ από τα φοιτητικά της χρόνια απασχολήθηκε στη  Greenpeace Ελλάδος. Αργότερα δούλεψε σε πολιτιστικούς οργανισμούς, φεστιβάλ  και μεγάλες διοργανώσεις στη Μαδρίτη έως το 2009.  Εργάστηκε ως βοηθός και υπεύθυνη παραγωγής, project manager, tour manager, ενώ απέκτησε σημαντική εμπειρία σε τμήματα promotion, communication και δημοσίων σχέσεων. (Asociación Cultural Plural Ensemble, IV Festival Commedia Della Arte, El Teatro del Finikito, IV Encuentros de Creación en Maggalia)  .Έχει εργαστεί ώς διευθύντρια παραγωγής σε θεατρικές παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο Ηρώδειο Αττικού, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Θέατρο Παλλάς καθώς και σε πλήθος άλλων θεάτρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες όπως η Κατερίνα Ευαγγελάτου, Cezaris Graužinis, Έλλη Παπακωνσταντίνου, Ζωή Χατζιαντωνίου, Βασίλης Μαυρογεωργίου κ.α. Σήμερα συνεργάζεται με τον πολιτιστικό οργανισμό ΛΥΚΟΦΩΣ.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ
ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΔΙΑΓΕΝΕΑΚΑ
ΑΘΗΝΑ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.