Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα. Ολοκληρώνοντας σπουδές Σκηνοθεσίας στην Αθήνα, παρακολούθησε μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Διαχείριση και Πολιτική στο Goldsmiths, University of London. Από το 2007 συνεργάζεται με διεθνείς ομάδες χορού και θεάτρου και επιμέρους καλλιτέχνες, για την πραγματοποίηση των παραστάσεών τους, την περιοδεία και το στρατηγικό τους σχεδιασμό. Έχει αναλάβει την υλοποίηση παραστάσεων σε φεστιβάλ, θέατρα, στον δημόσιο χώρο αλλά και σε νοσοκομεία, φυλακές και σχολεία. Το 2009 ίδρυσε την AμΚΕ Ανάμεσα στους Μέρμηγκες, μέσω της οποίας συνδημιουργεί και συντονίζει projects με καλλιτέχνες και τοπικές κοινότητες, κυρίως στον δημόσιο χώρο, με απώτερο στόχο την ίση πρόσβαση στις τέχνες και την κοινωνία. Την τρέχουσα περίοδο αναπτύσσει το project [about siblings], ερευνώντας τη σχέση ανάμεσα σε αδέλφια με και χωρίς αναπηρία. Έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό προγραμμάτων κοινωνικής τέχνης  (OddArts, Manchester), είναι υπότροφος του Peer Learning Group του A New Direction (Λονδίνο) για την καλλιτεχνική συν-δημιουργία με παιδιά και νέους, καθώς και του Atelier for Arts and Production Managers Ελευσίνα 2021. Μέσω του μoment Creative δουλεύει σαν artist mentor και διοργανώνει θεματικά artist meetings ενθαρρύνοντας καλλιτέχνες και επαγγελματίες του πολιτισμού να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, την αισθητική και τα επόμενα βήματα τους, είτε επιμελούνται μιας ιδέας καλλιτεχνικά, οργανωτικά (ή και τα δύο).

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ARTIST MENTORING
COMMUNITY ARTS
CREATIVE PRODUCING
YOUTH ARTS
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.