Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΜΕΡΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κωνσταντίνα Καραμέρη είναι απόφοιτος Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΑ ‘Art Law and Economy’ από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Έχει καταγωγή από τη Φωκίδα (Δελφοί, Αγία Ευθυμία) αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι Senior Project Manager και Ερευνήτρια της Stimmuli for Social Change. Διαχειρίζεται έργα που εστιάζουν στην εφαρμογή της τέχνης και της δημιουργικότητας στην εκπαίδευση με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενεργούς πολιτειότητας. Είναι υπεύθυνη για τη συγγραφή και το συντονισμό έργων χρηματοδοτούμενων από το Υπουργείο Πολιτισμού, και την Ε.Ε. όπως Erasmus+, Horizon2020, AMIF, Creative Europe κ.α. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει αναπτύξει την εμπειρία της στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και για εκπαιδευτικούς και νέους επαγγελματίες. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη διεπιστημονικών έργων που αξιοποιούν παρεμβάσεις δημιουργικότητας για την επίτευξη μαθησιακών στόχων και κοινωνικών δράσεων, ενώ διαθέτει εμπειρία σε πρωτοβουλίες και έρευνες συνηγορίας και προάσπισης του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα. Με τη Stimmuli συμμετέχει ως μέλος στο Community Arts Network και στη Συμμαχία για τον Πολιτισμό SKG. Από το 2012 έως το 2016 διέμενε στις Βρυξέλλες όπου εργαζόταν σε ερευνητικά κέντρα και ευρωπαϊκά δίκτυα φορέων πολιτισμού. Από το 2021 είναι ιδρυτικό μέλος της α.μ.κ.ε. ‘ΟμήΓυρη’ Διεθνούς Κέντρου Επιστημών, Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης στους Δελφούς.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΕΡΕΥΝΑ
ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΜΕΡΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΜΕΡΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.