Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΟΥΜΠΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην πολυπολιτισμική Κομοτηνή, αγαπάει από μικρή τα ταξίδια και την δικτύωση με άτομα από όλο τον κόσμο. Η Μαρία πέρα από τις καταδύσεις και τον χορό, λατρεύει να ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών. Έτσι σπούδασε Νηπιαγωγός (Δ.Π.Θ.) και αργότερα απέκτησε μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Α.Π.Θ.). Δούλεψε ως κλόουν-ανιματέρ και ως παιδαγωγός σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία στην Ελλάδα αλλά και σε Σχολείο του Δάσους (Forest School) στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί επίσης πάνω στην εκπαίδευση ενηλίκων.Βασικό της ενδιαφέρον αποτελεί η διερεύνηση τρόπων καλλιέργειας μιας θετικής σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος. Ξεκίνησε να εργάζεται σε περιβαλλοντικές οργανώσεις, να διαβάζει για την Περιβαλλοντική Ηθική και να ακολουθεί τις αρχές του Zero Waste, αλλάζοντας πρώτα τον δικό της τρόπο ζωής. Η Μαρία είναι εμπνεύστρια, ιδρύτρια και project manager της Κοιν.Σ.Επ. “kookoonari”, η οποία εκπαιδεύει άτομα όλων των ηλικιών σχετικά με το Zero Waste, την Κυκλική Οικονομία και το Περιβάλλον.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ZERO WASTE
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
FOREST SCHOOL
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΟΥΜΠΑ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΟΥΜΠΑ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.