Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΜΑΡΙΛΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Performer, Σκηνοθέτις, Δραματουργός και Παραγωγός. Ιδρύτρια του Θεάτρου ΕΝΤΡΟΠΙΑ (1996-2014), Καλλιτεχνική Διευθύντρια της ομώνυμης Εταιρείας Παραστατικών Τεχνών και του Διεθνούς Πολυθεματικού «Φεστιβάλ Εναλλακτικής Σκηνής (F.E.S.)» (2003-2008). Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Θέατρο στην Ανώτατη Δραματική Σχολή του «Θέατρου Τέχνης - Κάρολος Κουν». Συνέχισε τις Σπουδές Θεάτρου και Performing Arts σε Λονδίνο, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Πολωνία, Δανία. Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε θεατρικές και live-art παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η σκηνοθέτις και δραματουργός πολλών θεατρικών παραστάσεων, interdisciplinary παραγωγών και διεθνών project. Η πρακτική της περιλαμβάνει επίσης τη συγγραφή, την επιμέλεια και παραγωγή πολιτιστικών γεγονότων, τη μετάφραση, τις διαλέξεις και την καθοδήγηση σεμιναρίων και εργαστηρίων πάνω στα performing arts, την πολιτιστική πολιτική και τον καλλιτεχνικό ακτιβισμό (artivism). Η δουλειά της έχει μέχρι στιγμής παραχθεί και παρουσιαστεί σε Θέατρα και Φεστιβάλ σε Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ν. Αφρική, Παλαιστίνη, Πολωνία, Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία. Διετέλεσε μέλος της Kριτικής Eπιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Παραγωγών του Biarritz, καθώς και της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Διεθνούς Δικτύου Παραστατικών Τεχνών IETM με έδρα τις Βρυξέλλες.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ
PERFORMING ARTS
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ARTIVISM
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΛΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΛΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.