Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΜΑΡΩ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μάρω είναι συνιδρύτρια και υπεύθυνη συνεργασιών και δικτύωσης του πeripatos. Παράλληλα, από το 2015 εργάζεται ως Σύμβουλος Λύσεων Τεχνολογίας στον Πολιτισμό στην εταιρεία πληροφορικής Uni Systems συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό φορέων πολιτισμού και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει αναλάβει αρμοδιότητες σε έργα σε Ελλάδα και Τουρκία.Διαθέτει εμπειρία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων στον πολιτιστικό τομέα, στην έρευνα, στην ανάπτυξη περιεχομένου, στην δημιουργία πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και διαδραστικών προγραμμάτων και στην εθνογραφική έρευνα. Αγαπάει να ανακαλύπτει και να μοιράζεται ιστορίες διαφορετικών πολιτισμών και κοινοτήτων. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Τουρκικά.Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο από το πρόγραμμα MA in Heritage Management (University of Kent/Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΩ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΩ ΜΑΓΟΥΛΑ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.