Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΜΑΡΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μαρού Χατζοπούλου έχει σπουδάσει Πλαστικές Τέχνες και έχει MPhil στον “Σχεδιασμό-Χώρο-Πολιτισμό” από την Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ. Ως ελεύθερη επαγγελματίας δραστηριοποιείτε στον τομέα της επικοινωνίας, του graphic και web design. Έχει δουλέψει σε στρατηγικές επικοινωνίας και ταυτότητας, online πλατφόρμες διασύνδεσης και στην οργάνωση και παραγωγή προγραμμάτων και δράσεων που σκοπεύουν στην υποστήριξη και ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών σε όλη την Ευρώπη.Είναι συν-ιδρύτρια της ΑΜΚΕ COMM’ON όπου δουλεύει σε νέες μορφές επικοινωνίας και (συμμετοχικής) εκπαίδευσης μέσα από την εμπειρία και έξω από την συστημική μεθοδολογία. Στόχος της είναι να υποστηρίξει ένα πιο συμμετοχικό μοντέλο ανάπτυξης της ΚτΠ.Είναι υπεύθυνη σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης σε μικρά και μεγαλύτερα projects σε όλη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά έργα που έχει δουλέψει είναι οι AKTES (Ακαδημία Τεχνών Τσέπης) και το Γόνιμο Έδαφος (Πολυχώρος Λιπασμάτων, η επόμενη μέρα). Από το 2018 είναι μέλος της ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης της Εργαλειοθήκης του προγράμματος Tools for Citizens (www.civilsocietytoolbox.org) ενώ παράλληλα από έως το 2020 δούλεψε για την διοργάνωση του προγράμματος Tandem Europe. Το 2020, ως μέλος μιας δημιουργικής ομάδας νέων ανθρώπων στον τομέα του πολιτισμού και της αρχιτεκτονικής ίδρυσαν τον χώρο SEEDathens στα Εξάρχεια.Από το 2016, είναι μέλος της κοινότητας Art of Hosting.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΕΝΕΡΓΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
ΜΗ ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
DESIGN
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.