Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μυρτώ είναι παραγωγός και κινηματογραφίστρια με εξειδίκευση στη δημιουργία οπτικοακουστικών εμπειριών που στοχεύουν στη κοινωνική ευαισθητοποίηση. Με πλούσιο υπόβαθρο στη διαχείριση κοινωνικοπολιτισμικών έργων, τη δημιουργία ταινιών ντοκιμαντέρ, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την παραγωγή ψηφιακών βίντεο, οι δεξιότητες της Μυρτώς ξεχωρίζουν ως ένα μοναδικό μείγμα τεχνογνωσίας. Η δουλειά της ωθεί συνεχώς τα όρια μέσα από πειραματισμούς με νέα μέσα για να διαμορφώσει καινοτόμες αφηγήσεις που εμπνέουν τη δράση και προωθούν τον ουσιαστικό διάλογο.Αυτό που τη διακρίνει είναι η ικανότητά της να εμποτίζει τη σκηνοθεσία της με έναν αυθεντικό ενθουσιασμό για τη χρήση του storytelling ώς το μόνο μέσο που έχει τη δύναμη να αλλάξει εδραιωμένες αντιλήψεις. Η φιλμογραφία της είναι απόδειξη της δέσμευσής της στην κοινωνική αλλαγή με ντοκιμαντέρ που καλύπτουν ποικίλα θέματα, από τον αειφόρο τουρισμό έως τις πολιτιστικές παραδόσεις, την κοινωνική καινοτομία και τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Μυρτώ είναι η ιδρύτρια της Drastic, ενός social impact marketing agency, που βοηθά διαφορετικούς τύπους οργανισμών στη δημιουργία καινοτόμων εκστρατειών που προσεγγίζουν τη κοινωνική ευαισθητοποίηση με μη παραδοσιακούς τρόπους.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
εκστρατεΙες ευαισθητοποΙησης
social impact marketing
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΥ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.