Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΝΤΑ-ΜΑΡΤΙΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Νατάσα Χαντά-Μάρτιν είναι Ελληνοαμερικάνα καλλιτέχνης, πολιτιστική διαχειρίστρια και ανθρωπολόγος χορού. Χρησιμοποιεί την κίνηση για να προσεγγίσει τη μουσική και προωθεί τον διαπολιτισμικό διάλογο μέσω των παραστατικών τεχνών. Ειδικεύεται στις κλακέτες, της μουσική του σώματος και εμπνέεται από την εμπειρία της στο φλαμένκο και την ινδική ρυθμολογία. Η Νατάσα έχει μεταπτυχιακό ανθρωπολογίας χορού και  εθνοχορολογίας. Έχει σχεδιάσει τις πρωτοβουλίες MoAM-Moving Around Music, Athens Tap Jam και Body Music Studygroup ενώ παράλληλα είναι ενεργό μέλος των  Anasa Cultural Center, PLAYGROUND for the arts και International Body Music Festival. Ούσα απόφοιτη του προγράμματος πολιτιστικής διαχείρισης START- Create Cultural Change, έχει υπάρξει regional coordinator Ελλάδας για το Bosch Alumni Network, μέλος προσωρινής διαχειριστικής ομάδας των αποφοίτων του START και μέλος της διαχειριστικής ομάδας του Culture for Change. H Νατάσα συνεργάζεται με φεστιβάλ, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς φορείς, καθώς και με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών ως performer, εκπαιδεύτρια, διευκολύντρια, ερευνήτρια και παραγωγός. Μεγάλο της ενδιαφέρον είναι η σύμπραξη της τέχνης και του πολιτισμού με την κοινωνία μέσα από καινοτόμα κοινωνικοπολιτισμικά εργαλία. Θα βρείτε τη Νατάσα να συχνάζει σε χώρους όπου προωθoύνται οι αφρικάνικοι πολιτισμοί, η συμπερίληψη και η προσβασιμότητα, τα δικαιώματα μεταναστών και προσφύγων, η έκφραση της queer κοινότητας και των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΧΟΡΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
FACILITATION
PRODUCTION MANAGEMENT
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΝΤΑ-ΜΑΡΤΙΝ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΝΤΑ-ΜΑΡΤΙΝ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.