Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Πηνελόπη αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Ν.Ο.Π.Ε.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ειδικευόμενη στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση και Πολιτική (Jean Monnet Programme). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την προστασία και προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την κοινωνική ένταξη-ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων, καθώς και την προώθηση πολιτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και βιώσιμης ανάπτυξης. Με πολυετή εμπειρία ως διοικητικό στέλεχος σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει καίριο ρόλο στην υποστήριξη Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εύρεση πόρων, την εκπόνηση στρατηγικών σχεδίων, και την ανάπτυξη καινοτόμων συνεργασιών. Επίσης, έχει εκτενή εμπειρία στην έρευνα και συγγραφή προτάσεων για χρηματοδότηση από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς, καλύπτοντας διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων επιδραστικά προγράμματα στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες. Έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο και αρμονία στο Εθνικό Ωδείο και έχει συνεισφέρει στη διευκόλυνση της δικτύωσης και ανάπτυξης μουσικών φεστιβάλ. Επιθυμεί να συνεισφέρει ενεργά στην προώθηση και ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεπίδραση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ
ΕΡΕΥΝΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.