Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΤΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιστορία της Τέχνης (ΑΠΘ). Η επαγγελματική της εμπειρία προέρχεται από την απασχόλησή της σε μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης (Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, PlantCult, LABattoir Project). Ως επαγγελματίας του πολιτισμού, η Στέλα επιδιώκει να αναπτύξει κατάλληλα εργαλεία και πρακτικές που άρουν τους αποκλεισμούς και προωθούν την ισότιμη συμμετοχή ατόμων που βιώνουν μερική ή ολική απώλεια όρασης σε μουσεία και φορείς του πολιτισμού. Όραμά της είναι το δικαίωμα πρόσβασης στον πολιτισμό να γίνει μέρος της καθημερινής ζωής και να είναι αυτονόητο και αβίαστο για όλους. Από το 2021 είναι ιδρυτικό μέλος της Off Stream.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΝΤΑΞΗ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.