Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Στέλιος έχει σπουδάσει Νομική στην Αθήνα και έχει μεταπτυχιακό στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο. Ασχολήθηκε με τα κοινά στην πόλη από το 2010 συμμετέχοντας σε πολλές τοπικές πρωτοβουλίες και συμμετείχε στην ομάδα που σχεδίασε και υποστήριξε τη δημοτική πλατφόρμα συνΑθηνά από το 2013 έως και το 2016. Το 2017 συνίδρυσε την Α.Μ.Κ.Ε COMM’ON όπου υποστηρίζει διατομεακές συνεργασίες σε τοπικό και διατοπικό επίπεδο, ιδίως σε μικρές κοινότητες της περιφέρειας, στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ακόμα χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης και σχεδιάζει και υλοποιεί συμμετοχικές διαδικασίες οργανωσιακής εξέλιξης για την ενδυνάμωση ομάδων της Κοινωνίας των Πολιτών. Από το 2019 είναι μέλος της ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης της Εργαλειοθήκης του προγράμματος Tools for Citizens (www.civilsocietytoolbox.org) ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Tandem Europe, Tandem Regions (www.tandemforculture.org) και Civic Europe (www.civic-europe.eu). Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκου Δικτύου MitOst. Το 2020, μαζί με μία ομάδα επαγγελματιών στο χώρο του πολιτισμού και της αρχιτεκτονικής ίδρυσαν τον χώρο SEEDathens (www.seedathens.gr) στην Αθήνα.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.