Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΑΡΒΟΥΛΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Στεργιανή (Στέλλα) Τσιαρβούλα σπούδασε Συστηματική Φιλοσοφία στο ΑΠΘ. Απέκτησε μεταπτυχιακά διπλώματα στα πεδία: Επικοινωνία & Πολιτισμός / Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτισμικής Πολιτικής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ- ΑΠΘ. Ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή στην Τράπεζα Πειραιώς. Έχει εργαστεί σε μουσεία της Θεσσαλονίκης (Μουσείο Αρχαίων, Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Μουσικών Οργάνων της Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης / Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης / Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης / Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ) ως διοικητικό στέλεχος. To διάστημα 7/2019-2/2022 ήταν η Τhessaloniki Area Manager της ActionAid Hellas, έχοντας την ευθύνη για τη δημιουργία της δομής/υποκαταστήματος της οργάνωσης στην πόλη. Στο διάστημα αυτό δημιούργησε το πρώτο ιδιωτικό Κέντρο Νεότητας στην Ελλάδα. Ζει στη Θεσσαλονίκη όπου και δραστηριοποιείται ως Creative-Cultural Manager / Development Expert. Έχει συνεργαστεί με θεσμικούς και μη φορείς, εκδοτικούς οίκους, δημιουργικά γραφεία, καλλιτεχνικά σχήματα σε πληθώρα projects. Συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες με εισηγήσεις συναφείς με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και την επαγγελματική της πορεία. Είναι μέλος πολλών ακαδημαϊκών φορέων & επαγγελματικών οργανώσεων.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΜΟΥΣΕΙΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΑΡΒΟΥΛΑ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΑΡΒΟΥΛΑ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.