Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Βιολέττα Τσιτσιλιάνη εργάζεται ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο Social Dynamo του Ίδρυματος Μποντοσάκη και ως Συντονίστρια Προγραμμάτων στο Impact Hub Athens. Έχει πλούσια εμπειρία ως διαχειρίστρια ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ως δημιουργός κοινοτήτων, έχοντας συνεργαστεί με οργανισμούς όπως Among, Bosch Alumni Network, Translators Without Borders, ChangemakerXchange, Goethe-Institut, RBS, Ashoka κ.ά. Υπήρξε συνιδρύτρια της ΜΚΟ "The Language Project," που προσφέρει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της διαπολιτισμικής επικοινωνίας και εξειδικευμένες υπηρεσίες μετάφρασης για τον ανθρωπιστικό τομέα. Έχει σπουδάσει μετάφραση και πολιτιστική διαχείριση και είναι απόφοιτη του προγράμματος Fulbright - Salzburg Global Seminar. Ζει και μεγαλώνει στην Αθήνα μαζί με τα δύο της παιδιά.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΗ

Δεν βρέθηκαν σχετικά έργα.
ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΗ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.