Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΒΙΒΙΑΝ ΔΟΥΜΠΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Βίβιαν Δούμπα, Πολεοδόμος-Χωροτάκτης Μηχανικός και Αστική Γεωγράφος, με εστίαση στο creative and inclusive placemaking. Είναι απόφοιτη του προγράμματος START - Create Cultural Change του Robert Bosch Stiftung (2015-2016), συν-ιδρύτρια της ΑΜΚΕ STIPO Greece και ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του πανευρωπαϊκού δικτύου Placemaking Europe. Ασχολείται με έργα που προάγουν τη συμμετοχή των πολιτών στον σχεδιασμό των πόλεων, εστιάζοντας στην αναζωογόνηση του δημόσιου χώρου και της γειτονιάς. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στο πεδίο της κοινωνικο-πολιτιστικής διαχείρισης, ενώ αξιοποιεί εργαλεία από τον συμμετοχικό σχεδιασμό, τις τέχνες και τη μη τυπική μάθηση για την ενεργοποίηση, ενδυνάμωση και οικοδόμηση κοινοτήτων. Επιθυμία της είναι να αναπτύσσει έργο μέσα από διαφορετικές συνεργασίες, με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων στο σύστημα και στις δράσεις διαμόρφωσης της καθημερινότητας στον κάθε τόπο. Ως μουσικός, ερευνά τις μουσικές πρακτικές και κοινότητες και το πως συνδιαλέγονται με τον τόπο μέσα από ανεξάρτητο ερευνητικό έργο, συμμετοχικά εργαστήρια και site-specific έργα.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
PLACEMAKING
ΜΗ ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΒΙΒΙΑΝ ΔΟΥΜΠΑ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΒΙΒΙΑΝ ΔΟΥΜΠΑ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.