Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
10/3/2024
CforC

4Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ & ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

Η 4η Γενική Συνέλευση του Δικτύου «Culture for Change» έγινε στο Παλαιό Ελαιουργείο, στην Ελευσίνα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 με τη συμμετοχή 30 μελών.


Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης υλοποιήθηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων διαλόγου σε "τραπέζια συνεργασίας" με στόχο την ανάπτυξη του Δικτύου, ενώ η συνολική αναθεώρηση του Καταστατικού κατέλαβε ένα σημαντικό μέρος της ημερήσιας διάταξης.


Η συμμετοχή των μελών στη διαδικασία διαβούλευσης αποτελεί κρίσιμο βήμα για την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα του Δικτύου. Μέσω της παρέμβασής τους, συμβάλουν στη δημιουργία ενός επικαιροποιημένου Καταστατικού που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες της κοινότητας, ενισχύοντας την ικανότητα του Δικτύου να προωθεί τον πολιτισμό και την αλλαγή.


Εν προκειμένω, η διαβούλευση αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία μιας πιο δυναμικής και αποτελεσματικής οργανωτικής δομής, που θα επιτρέπει στο Δίκτυο να συνεχίσει την αποστολή του με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αντοχή.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.