Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
19/6/2024
CforC

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ CULTURE FOR CHANGE

Με ιδιαίτερη χαρά και υπευθυνότητα ανακοινώνουμε τον ανασχηματισμό της ομάδας συντονισμού του Δικτύου Culture for Change. Αυτές οι αλλαγές κρίθηκαν απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία και εξέλιξη των δραστηριοτήτων μας.

Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Χατζηδιάκος αποχωρεί από την ομάδα. ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του.

Στη θέση του, η Έφη Πρώικου εισέρχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο και αναλαμβάνει το ρόλο της ταμία, φέρνοντας μαζί της νέες ιδέες και ενέργεια για την οικονομική διαχείριση του δικτύου.

Η Νατάσσα Δουρίδα μετακινείται από τη θέση της ταμία και γίνεται μέλος της ομάδας συντονισμού, συνεχίζοντας να προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις της στο δίκτυο.

Τέλος, ο Νίκος Μπαρμπάκης προάγεται στη θέση του αντιπροέδρου, αναλαμβάνοντας ευθύνες και καθήκοντα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη του δικτύου.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αλλαγές αυτές θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και στην προώθηση των αξιών και των οραμάτων του Δικτύου Culture for Change. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο μας με ανανεωμένη ενέργεια και δέσμευση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ