Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
4/10/2022
CforC

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σωματείο Culture for Change υλοποίησε επιτυχώς το δεύτερο mid-term event στην Πρέβεζα, μεταξύ 4-6 Νοεμβρίου 2022, φιλοξενούμενο από το μέλος Φωτεινή Παπαχατζή. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Δημοτική πινακοθήκη "Γιάννης Μόραλης" και το ξενοδοχείο Preveza City Hotel.Το πρόγραμμα περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες, όπως καλωσόρισμα από το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίαση εξαμήνου, συζητήσεις για την πλατφόρμα και την επικοινωνία του Σωματείου, αναθεώρηση του εσωτερικού κανονισμού, επαφή με την τοπική κοινότητα και δείπνα σε τοπικά εστιατόρια.

Στο event συμμετείχαν 15 μέλη και 5 συνεργάτες. Το δεύτερο mid-term event εκπλήρωσε τους στόχους του, προσφέροντας επαφή μεταξύ των μελών, ενημέρωση για θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας, συμμετοχή στην αναθεώρηση του εσωτερικού κανονισμού και δημιουργία συνδέσεων με την τοπική κοινότητα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.