Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
13/8/2023
CforC

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Το Σωματείο για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία Culture for Change δηλώνει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για την αιφνιδιαστική έξωσή του από την ιστορική του έδρα, κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργείου Πολιτισμού.

Πρόκειται για μια ακόμη επίθεση, από τις αμέτρητες που βιώνουμε ως πολίτες τα τελευταία χρόνια, κατά της ελευθερίας του λόγου και μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις αστικού εξευγενισμού με θύτη ένα υπουργείο ενάντια συνδικαλιστικού οργανισμού του ίδιου κλάδου προς χάριν της τουριστικής “ανάπτυξης” και συγκεκριμένα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι είμαστε με τον ΣΕΑ, παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και στεκόμαστε πλάι σας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.