Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
27/9/2023
CforC

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛΑΣ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με τη Transparency International Greece / Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς στο πλαίσιο του προγράμματος Weopengov. Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://weopengov.gr/diktyo/

Tο Σωματείο Culture for Change, ως μέλος του Δικτύου, θα συμμετέχει στις εκπαιδεύσεις με θέμα την ανοικτή διακυβέρνηση και τα ανοιχτά δεδομένα. με σκοπό την ενίσχυση των μελών μας.

Αν ασχολείσαι και εσύ με την ενδυνάμωση τοπικών κοινοτήτων και θέλεις να ενημερωθείς για το πρόγραμμα και να εκπαιδευτείς σε χρήσιμα εργαλεα, επικοινώνησε μαζί μας στο hello@cultureforchange,net.

Το έργο Weopengov υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund Greece, με φορέα υλοποίησης την Transparency International Greece / Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς και εταίρους το ΕΔΥΤΕ - Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - GRNET και το Πανεπιστήμιο Αθηνών - University of Athens - Ερευνητική Ομάδα Ψηφιακά Μέσα για Συμμετοχή (ΕΚΠΑ dmPart).

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.