Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

project

project
project
project
project
project
project
project
Project Thumbnail.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

COTRANSPOSE

H Cotranspose AMKE είναι μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία που διεκδικεί την επαναχρησιμοποίηση ανενεργών χώρων μέσω πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων στην περιοχή του Βορείου Έβρου. Κατά τη διάρκεια του έτους, προσκαλεί διεθνείς δημιουργούς να ενεργοποιήσουν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους της περιοχής, με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις και συν-δημιουργία με την τοπική κοινωνία. Οι καλλιτέχνες φιλοξενούνται σε ακατοίκητα σπίτια ώστε παράλληλα να καλλιεργείτε μια βιώσιμη σχέση ανταλλαγής με την περιοχή και τους κατοίκους της, προάγοντας τον πολιτισμό και προσφέροντας καλλιτεχνικές εμπειρίες και εκπαίδευση.

Περισσότερα: https://sites.google.com/cotranspose.com/cotranspose/home

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.