Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
10/4/2022
CforC

2Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕYΣΗ - Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Το Δίκτυο Culture for Change διοργάνωσε με επιτυχία τη 2η Γενική Συνέλευση του Σωματείου στον φιλόξενο χώρο του Playground for the Arts στον Βοτανικό, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 2022 (9-10/04/2022).

Στη συνέλευση συμμετείχαν πολλά μέλη, από τα οποία αρκετά κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα από την περιφέρεια. Το πρόγραμμα περιελάβανε καλωσόρισμα, επιτροπές εργασίας για διάφορα θέματα, γεύμα, συζητήσεις για θέματα των μελών, Q & Α, καθώς και μια δραστηριότητα team building με την ονομασία "Ο κήπος της Αμαλίας".

Επίσης, κάποια μέλη συμμετείχαν διαδικτυακά στη συνεδρία. Μετά την ολοκλήρωση της 2ης Γενικής Συνέλευσης, ανανεώνεται η δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου για συνεργασία και επανασύνδεση. Η πανδημία δημιούργησε δυσκολίες, αλλά η συνέλευση υπενθύμισε ότι δεν είναι μόνοι και ότι οι επόμενες εξελίξεις θα καθοριστούν κοινούς.

Ευχαριστούμε θερμά απευθύνεται στη Νατάσα Μάρτιν για τη φιλοξενία στο Playground for the Arts και τη θετική συνεισφορά της.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.