Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

GET INVOLVED

GET INVOLVED
GET INVOLVED
GET INVOLVED
GET INVOLVED
GET INVOLVED
GET INVOLVED
GET INVOLVED
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

ΘEλω να γIνω μEλος

Θέλεις να συμμετέχεις στο πιο ενεργό δίκτυο με στόχο την πολιτιστική αλλαγή; Γίνε μέλος στο Σωματείο Culture for Change!

Για να πετύχουμε χρειαζόμαστε να μας βοηθήσεις με δημιουργικό και ουσιαστικό τρόπο. Ζητάμε την ενεργό δέσμευσή σου για να ενισχύσεις το συλλογικό αντίκτυπο του δικτύου μας.

Γιατί να εγγραφώ στο CforC;

Το CforC έχει ως στόχο την ενίσχυση ατόμων και οργανισμών που επιδιώκουν την πολιτιστική αλλαγή σε μεγάλη κλίμακα που θέτουν την κοινωνικοπολιτιστική καινοτομία στο επίκεντρο όλων των δράσεων τους. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές δημιουργήθηκαν για να μας βοηθήσουν να συνεργαστούμε καλύτερα ώστε να επιτύχουμε ουσιαστικό αντίκτυπο.

Πιστεύεις στη δύναμη του συλλογικού αντίκτυπου.
Θέλεις να συνεργάζεσαι με ανθρώπους από διάφορες κοινότητες, κλάδους και υπόβαθρα και να δημιουργείς ουσιαστικές συνδέσεις μαζί τους. Γνωρίζεις πόσο σημαντικές είναι οι αξιόπιστες συνεργασίες για την επιτυχία των έργων κοινωνικής και πολιτιστικής καινοτομίας.

Αναγνωρίζεις την εμπειρία και εξειδίκευση της κοινότητας.
Κατανοείς ότι ο κοινωνικοπολιτιστικός μετασχηματισμός είναι μια διαδικασία και όχι ένα τελικό προϊόν. Βάζεις πάντα την κοινότητα σε προτεραιότητα όταν συμμετέχεις και συνηγορείς υπέρ ενός δικτύου.

Προσεγγίζεις την κοινωνικοπολιτιστική καινοτομία ολιστικά.
Έχεις ένα δημιουργικό τρόπο να βλέπεις πώς στοιχεία διαφορετικά (και ίσως ιδιαίτερα) μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Δείχνεις σεβασμό.
Εκτιμάς τις απόψεις και τις κουλτούρες των άλλων ανθρώπων. Στις συζητήσεις σου, πρώτα ακούς και επικοινωνείς από την οπτική γωνία του "εγώ".

Διάβασε τις Οδηγίες μας
Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Ευχαριστούμε! Λάβαμε το αίτημά σας!

*Ωχ! Κάτι δεν έγινε σωστά, παρακαλώ ξαναδοκιμάστε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@cultureforchange.net
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Σωματείου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.