Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
3/12/2021
CforC

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ - ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Culture for Change αποφάσισε να οργανώσει το πρώτο ετήσιο mid-term event εκτός Αθηνών και εκτός Γενικής Συνέλευσης.

Μετά από το ανοιχτό κάλεσμα, επιλέχτηκε το μέλος Νίκος Μπαρπάκης, ο οποίος φιλοξένησε το event στον Βόλο, στη μουσική σκηνή Lab Art. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν με την καθορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής (3-5 Δεκεμβρίου 2021) και την επικοινωνία προς τα μέλη για τη δήλωση συμμετοχής. Το πρόγραμμα περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, συνεδρίες, επισκέψεις σε μικροζυθοποιείο και περιοδικό. Στο event συμμετείχαν 17 μέλη, που είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να ανακαλύψουν την πόλη του Βόλου. Το mid-term event είχε ως σκοπό την επαφή και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων μετά την εναρκτήρια συνέλευση του Δικτύου το καλοκαίρι του 2021. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν με τον τόπο και την τοπική κοινότητα μέσω δράσεων που είχαν προγραμματιστεί.

Με την ολοκλήρωση του event, απεστάλη σε όλους τους συμμετέχοντες μια φόρμα αξιολόγησης. Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια αυθεντική ευκαιρία για τα μέλη να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ανακαλύψουν νέα μέρη. Παρά τις προκλήσεις που προέκυψαν λόγω της δια ζώσης οργάνωσης, η ενέργεια και η προσοχή που δόθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ανάπτυξης άξιζαν τον κόπο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.