Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACTIVITIES

ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
ACTIVITIES
Activity Thumbnail.
19/6/2024
Members

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ CULTURE FOR CHANGE

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουμε τρία από τα εξαιρετικά μέλη του Δικτύου Culture for Change για τις πρόσφατες και σημαντικές διακρίσεις τους.

Πρώτα, η ομάδα Boulouki και η πολιτιστική διαχειρίστρια Δήμητρα Τσιαούσκουγλου ξεχώρισαν με την πρωτοβουλία τους, το Περιοδεύον Εργαστήριο για τις Παραδοσιακές Τεχνικές Δόμησης. Η ομάδα «Μπουλούκι» αναδείχθηκε ως ένας από τους 26 νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Βραβείων Europa Nostra 2024, τιμώμενη για το υποδειγματικό έργο της στην κατηγορία “Εκπαίδευση, Κατάρτιση & Δεξιότητες”. Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την αφοσίωσή τους στην προστασία και προώθηση των παραδοσιακών τεχνικών δόμησης.

Η Αγγελική Τσέλιου, μαζί με τη MONUMENTA και άλλους πέντε ευρωπαϊκούς εταίρους, διακρίθηκε για το έργο Erasmus+ (KA2 - SCH) YoungArcHers. Το έργο αυτό κέρδισε το βραβείο WSIS24 στην κατηγορία "WSIS Action Line 9 - ICT applications: Βenefits in all aspects of life - E-learning", αποδεικνύοντας την καινοτομία και την εκπαιδευτική του αξία. Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για το έργο εδώ: YoungArcHers.

Τέλος, συγχαρητήρια στην Cotranspose και την Αγγελική Κοσμά για τη διάκριση του έργου “CO-llection - ένα διαδραστικό αρχείο για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Β. Έβρου”. Η Cotranspose αναδείχθηκε στην κατηγορία “Regaining a sense of belonging” του διαγωνισμού “New European Bauhaus Prizes 2024”, κερδίζοντας το έπαθλο των 10.000 ευρώ και αποκτώντας θέση στην κοινότητα του New European Bauhaus. Το έργο τους υπογραμμίζει τη σημασία των τοπικών ιστοριών και του πλούτου της πολιτιστικής κληρονομιάς του Β. Έβρου.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις σπουδαίες επιτυχίες και τη συνεχή προσφορά σας στην πολιτιστική κληρονομιά και την καινοτομία. Είμαστε περήφανοι που σας έχουμε μέλη του Δικτύου μας!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ