Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies στη συσκευή σας για τη βελτίωση της πλοήγησης στον ιστότοπο, την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βοήθεια στις προσπάθειες μάρκετινγκ μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΧΡΥΣΑ ΠΕΤΑΛΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Χρύσα Πεταλά είναι συνιδρύτρια και η βασική Project Manager του φορέα καινοτομίας among, με ειδίκευση στο Facilitating και το Visual Notetaking. Έχει υλοποιήσει δεκάδες εργαστήρια και περισσότερα από 30 έργα (projects) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αισιόδοξη και δημιουργική, με επαγγελματική εμπειρία στον κοινωνικό-πολιτιστικό τομέα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καινοτόμο διαχείριση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση. 

Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική και είναι πιστοποιημένη στον σχεδιασμό υπηρεσιών (Service Design) από τον οργανισμό IDEO. Οικονομολόγος στο επάγγελμα και κοινωνική επιχειρηματίας στην καρδιά, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον ορθολογισμό με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας στους πελάτες την υποστήριξη που χρειάζονται περισσότερο. Παράλληλα, είναι μέλος δικτύων όπως το Culture for Change, EFB και Humanity in Action.

ΠΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ
ΟΠΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑ ΠΕΤΑΛΑ

ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑ ΠΕΤΑΛΑ

No available projects by this member.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου Δικτύου για την κοινωνική και πολιτιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ
Ολα τα νεα στο email σας!

Γραφτείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε τις δράσεις του Δικτύου, ευκαιρίες για επαγγελματίες και νέα από το ελληνικό και παγκόσμιο πολιτιστικό περιβάλλον.

Με την υποβολή συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.